← Terug naar FlipTip AI
Je FlipTip AI-account verwijderen
Dit is een vertaling voor je gemak. Bij eventuele tegenstrijdigheden is de Engelse versie leidend.
Je kunt je account en alle bijbehorende gegevens op elk moment zelf verwijderen via de app of de website.
Verwijder het in de app
- Open FlipTip AI (de app of fliptip.ai/scan) en log in.
- Open het menu (☰).
- Scroll naar beneden en tik op Account verwijderen, en bevestig dit daarna twee keer.
De verwijdering gebeurt onmiddellijk. Een eventueel actief abonnement wordt tegelijkertijd geannuleerd.
Lukt het niet om in te loggen?
Stuur een e-mail naar [email protected] vanaf het e-mailadres van je account met als onderwerp “Delete my account”. We verwijderen het binnen 30 dagen en bevestigen dit per e-mail.
Wat wordt verwijderd
- Je account en profiel (naam, e-mailadres, land, instellingen)
- Je scangeschiedenis, foto's en miniaturen
- Je gebruiksgegevens, AI Hunter-zoekopdrachten en -meldingen, en e-mails in de wachtrij
Wat wordt bewaard
- Betaalgegevens die we wettelijk verplicht zijn te bewaren (facturen, bewaard door PayPal en voor de boekhouding).
- Een one-way hash van je e-mailadres, uitsluitend om te voorkomen dat de gratis proefperiode opnieuw wordt gestart met hetzelfde adres. Dit kan niet worden herleid naar je e-mailadres.